fbpx
Tag: ЛГБТИ

tag: ЛГБТИ

Kush janë krejt ata, të cilët kryeministri i Maqedonisë Zaev mund t’i fyejë për një minutë?

Në kohën kur publiku në Maqedonin e Veriut mendonte se, në aferën “Reket” në të cilën në videot e publikuara nga e përditshmja italiane “La Verita”, sugjerohet korrupsion të nivelit të lartë për ndikim te prokurorë dhe gjyqtarë, aferë në të cilën është përfshirë një person i njohur kontrovers, do të dëgjohet madje edhe zëri i kryeministrit Zaev kjo...