fbpx
Tag: КристијанДаниелсон

tag: КристијанДаниелсон

Danielson: Përgjegjësi politike që të kthehet besimi në institucione

Kristian Danielson, drejtori i përgjithshëm për zgjerim në Komisionin Evropian, në intervistë për rrjetin e internetit, “Europian Western Balkans” shprehi shqetësim për sulmin e armatosur në Kumanovë dhe tha se rasti duhet hetuar  që të mos vihet deri në përshkallëzim të tensioneve në vend. “Jam shumë i shqetësuar për atë që ndodhi në Kumanovë. BE dënon çdo formë të dhunës...