fbpx
Tag: информација

tag: информација

Gruevski për Juratoviqin: Personi në fjalë me siguri nuk është i informuar mirë

Kryeministri NikollaGruevski i ka vlerësuar si jo kompetent dhe të pa informuar euro-deputetët dhe zyrtarët e lartë evropian, të cilët një ditë më parë nga Brukseli dhe Berlini përcollën mesazhe të qarta se Maqedonia është e destabilizuar dhe ka një Qeveri autoritare. “Asgjë nuk injoroj, çdo gjë e marr seriozisht, të gjitha deklaratat i dëgjoj seriozisht, por jo gjithkush që...