fbpx
Tag: имплеентација

tag: имплеентација

Komisioni Evropian përshëndeti kthimin e opozitës në Parlament

Komisioni Evropian përshëndeti kthimin e opozitës në Parlament. Zëdhënësja e KE-së, Maja Kocijançiq tha se tani është koha që Kuvendi të filloj të punoj në prioritetet e reformave në interes të shtetit. “Ne përshëndetim faktin që opozita tani është kthyer në Kuvend.  E dini se kjo është pjesë e Marrëveshjes me ndërmjetësim të BE-së, që u arrit në qershor dhe...