fbpx
Tag: имиња

tag: имиња

„Jashar Bej” dhe “Hasan Prishtina” janë emrat e rinj të shkollave “Jane Sandanski” dhe “Cvetan Dimov”

Qeveria e Maqedonisë dje firmosi vendimin për ndryshimin e emrave të dy shkollave në Komunën e Çairit. Shkolla Fillore “Cvetan Dimov” do të quhet “Hasan Prishtina”, ndërsa shkolla tjetër “Jane Sandanski” është emëruar “Jashar Bej Shkupi”. Ndërkohë janë edhe dy shkolla tjera, për të cilat Komuna e Çairit ka dërguar kërkesë në Ministrinë e Arsimit, por që ende nuk është...