fbpx
Tags Hapa

Tag: hapa

Zaev: Nëse e marr mandatin, nuk do të harxhoj 20 ditë në bisedime për përbërjen e Qeverisë

Caktim të seancës parlamentare, koordinim të deputetëve për marrëveshje rreth përbërjes së komisioneve për zgjedhje dhe emërim, zgjedhja e kryetarit të institucionit ligjvënës, shkresë deri tek Ivanovi, vendimin i tij për ta dhënë mandatin, bisedime për qeveri dhe përbërjen e saj. Ky është orari i hapave për të cilat lideri i LSDM-së, Zoran Zaev pret të realizohen në afat...

Kozias paralajmëroi pako prej tre hapave për zgjidhjen e kontestit me emrin

Shefi i diplomacisë greke, Nikos Kozias në intervistën e sotme për televizionin “Telma” paralajmëroi se Greqia në të ardhmen e afërt do të propozoj pako prej tre hapave për zgjidhjen e kontestit për emrin. “Do të negociojmë në tre hapa. Së pari këtu janë masat për ndërtimin e besimit, që tanimë i kemi. E dyta do të jetë për metodologjinë...