fbpx
Tag: Gjuhaeurrejtjes

tag: gjuhaeurrejtjes

OJQ: Gjuha e urrejtjes në vend të lirisë së të shprehurit

Në Maqedoni në vend të lirisë së shprehjes ekziston fjalori i urrejtjes, thonë organizatat joqeveritare, që sot në Tetovë ishin pjesë e debatit me titull “Liria e shprehjes”. Ofendimet dhe shpifjet që i përjetojnë kategoritë e ndryshme të qytetarëve, rrallë marrin epilog gjyqësorë, theksoi aktivisti civil, Bekim Asani. “Kjo gjuhë e urrejtjes ka përhapje të madhe në Tetovë. Duke pasur parasysh...