fbpx
Tag: Furnizime publike

tag: furnizime publike

Vegël e re për të dhënat për furnizime publike

Byroja për furnizime publike, në përbërje të Ministrisë për Financa, e krijoi platformën "Të dhëna të hapura" në ueb-faqen e-Nabavki. Vegla e re mundëson që të gjithë të interesuarit të bëjnë analiza dhe hulumtime të personalizuara të sistemit për furnizime publike ose të institucioneve konkrete dhe bartësve të vet furnizimit. Qëllimi, siç tha edhe zëdhënësja e Ministrisë për financa, Jovana Avramovska,...

Ministria për mbrojtje hapet ndaj publikut dhe do të publikojë gjithçka që nuk është fshehtësi

Shpenzimet e ministrit për mbrojtje, rrogat dhe furnizimet publike në Ministrinë për mbrojtje më nuk do të jenë fshehtësi, porositi Radmilla Sheqerinska, njeriu i parë i kësaj ministrie në konferencë për shtyp. – Ministria për Mbrojtje, jo vetëm në Maqedoni, mirëpo veçanërisht në Maqedoni konsiderohej si një nga ministritë tradicionalisht më të mbyllura, për shkak të natyrës së punës, mirëpo...

Kontratat për furnizime publike do të publikohen në “e-nabavki.gov.mk”

Për rritjen e transparencës dhe llogaridhënies në furnizimet publike, në Sistemin elektronik për furnizimet publike (SEFP) prej tani e tutje do të publikohen dhe kontratat që janë ndarë në kuadër të sistemit, me ç'rast publiku do të ketë qasje në to, informojnë nga Ministria për Financa. "Kontratat do të jenë në dispozicion në kuadër të njoftimeve për kontratën e nënshkruar....

MPB  blen çokollata për 77.000 euro

MPB ka shpallur tender për furnizim të çokollatave prej rreth 77. 000 euro. Konkursi siç mund të shihet në sistemin elektronik për furnizime publike është shpallur më 6 tetor ndërsa të interesuarit ofertat e tyre mund t’i dorëzojnë deri më 26 tetor. Siç qëndron në shpallje, lëndë e furnizimeve publike janë “çokollatat me specifika” ndërsa vlera pa TVSH pritet të jetë...