fbpx
Tag: Fatos Reka

tag: Fatos Reka

Xhaferi- Reka: Stabiliteti në Maqedoni është i rëndësishëm për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor

Në rajon, të suksesshëm mund të jenë vetëm konfrontimet e koncepteve konstruktive politike, ndërsa çdo ide tjetër për konflikte ndërshtetërore, ndëretnike dhe ndërnacionale “dënohen” si projekte të pasuksesshme, njoftojnë nga kabineti i Xhaferit. “Ambasadori Reka e nënvizoi domosdoshmërinë nga përmbajtja e vazhdimësisë së marrëdhënieve të mira dhe miqësore të të dyja shteteve, për çka beson, siç theksoi, se do të...

BDI-ja deri në fund të gushtit pret marrëveshje për prokurorit special

Ahmeti dhe Fatos Reka diskutuan mbi ngjarjet politike në vend, marrëdhëniet midis Shkupit dhe Tiranës, integrimin Euroatlantik, marrëveshjen e Ohrit dhe marrëdhëniet ndëretnike si dhe për gjendjen në Tetovë pas vërshimeve. Me këtë rast kreu i BDI-së njoftoi Ambasadorin shqiptarë mbi dialogun politik që po zhvillohet në mes të katër partive më të mëdha në vend, me ndërmjetësim ndërkombëtar. “Takimet e...