fbpx
Tags фалсификат

Tag: фалсификат

MPB: Një ndërmarrje hungareze ka dërguar porosi të rrejshme me nënshkrim të falsifikuar të sekretares së MPB-së

Sektori për Krim Kompjuterik dhe Forenzikë Digjitale në Ministrinë e Punëve të Brendshme sot ka njoftuar se është konstatuar se prej ku janë dërguar ftesat e rrejshme për një hetim të rrejshëm në MPB me paraqitje të rrejshme nga sekretarja shtetërore e MPB-së, Magdalena Nestorovska, njofton Portalb.mk. Në fotografitë që i ka ndarë Nestorosvska, shihet se në vetë porosinë ka edhe...