fbpx
Tag: дипломат

tag: дипломат

Gjermania deri te VMRO DPMNE: Tregoni vullnet dhe zbatoni Marrëveshjen e Përzhinos

“Diplomati i ngarkuar për Ballkanin Perëndimor, Turqinë dhe shtetet e EFTA-s, d-r Ernst Rajhel, më 28 tetor 2015 ka thirrur në bisedë ambasadorin maqedonas në Berlin, Sasho Markovski në MPJ-në për t’ia shprehur zhgënjimin e qeverisë për zbatimin e Marrëveshjes së Përzhinos, që edhe më tej qëndron e bllokuar” njoftojnë nga ambasada gjermane në Shkup. Në njoftim gjithashtu thuhet se...

Mijalkov heq dorë nga pasaporta diplomatike

Dokumentin apo pasaportën që në përputhje me ligjin dhe të drejtën diskrete të ministrit mu dha nga MOJ, as nuk e kam marrë e as nuk e kam përdorur, deklaroi ish shefi i DSK-së, Sasho Mijalkov për portalin “Pres 24”. Ai thotë se LSDM fokusin e vë në fushatë të zezë sepse s’ka çfarë t’u ofroj qytetarëve. “Që të del në...