fbpx
Tag: декларација

tag: декларација

Ahmeti: Nuk do të përfshihet e tërë Platforma në programin e Qeverisë

Deklarata e partive shqiptare në Maqedoni nuk do të përfshihet tërësisht në programin e ri të Qeveri për disa arsye, që janë reale dhe të sinqerta, ka deklaruar kreu i BDI-së, Ali Ahmeti për disa media në gjuhën shqipe. Sipas Ahmetit, më e rëndësishme për Maqedoninë është të bëhet pjesë e BE-së dhe NATO-s dhe të jetë stabile. “Sa i takon...

Përfaqësues të PPE dënuan përpjekjen e LSDM-së për marrje jodemokratike të pushtetit

Dyzet e nëntë përfaqësues të Partisë popullore evropiane (PPE) firmosën deklaratën me të cilin dënojnë përpjekjen për marrje jodemokratike të pushtetit në Maqedoni. “Shprehim shqetësimin tonë për ngjarjet më të reja për situatën politike në Maqedoni, në veçanti për sjelljen të papërgjegjshme të opozitës”, thuhet në deklaratë, autor i të cilës është kryetari i PPE në Këshillin e Evropës, spanjolli Pedro...