fbpx
Tag: #CtrlZChallenge

tag: #CtrlZChallenge

Merrni pjesë në sfidën CtrlZ dhe fitoni Go Pro Hero 7

Fondacioni Metamorfozis shpall sfidën CtrlZ për një video të shkurtër në temën: Jeta e të rinjve pas shfaqjes së Kovid-19. Mund të marrin pjesë të gjithë të rinjtë e interesuar nga 13 deri në 24 vjet. E tëra që duhet të bëni është të krijoni një video të shkurtër se si do të duken aktivitetet e përditshme të të rinjve pas...