fbpx
Tags членови

Tag: членови

Antikorrupsioni filloi me punë: Ka shumë raste për të shqyrtuar, por nuk ka kriter nga ku të fillojë

“Do ti shikojmë të gjitha rastet, pa përjashtim. Nga kush do të fillojmë. Ja unë them me renditje alfabetike. Nuk kam kriter nga ku të filloj, sepse të gjithë janë të rëndësishëm dhe të gjithë janë me prioritet”, kështu ka deklaruar kryetarja e Komisionit për Parandalim të Korrupsionit, Biljana Ivanovska, pasi që gazetarët insistonin të kuptonin se cili rast i konfliktit...