fbpx
Tags бунари

Tag: бунари

Në Shtip uji i ujësjellësit edhe më tej nuk është për konsumim

Sot priten rezultatet nga Instituti i shëndetit publik dhe vërtetimi për rregullsinë e ujit për pije nga ujësjellësi i qytetit në Shtip. Në ndërkohë, uji, tanimë katër ditë, është i ndaluar për pije dhe mund të përdoret vetëm si ujë teknik. “Reshjet e mëdha vërshuan puset prej ku me ujë të pijshëm furnizohen banorët e Shtipit. Uji nga aspekti bakteriologjik...