fbpx
Tag: багер

tag: багер

Deponia e Shutkës dy javë në flakë

Deponia mes Shuto Orizares dhe Vizbegut ka dy javë që merr flakë, ndërkaq dje sërish ka dalë nga kontrolli. Qytetarët pyesin se “ku t’i dërgojnë fëmijët, sepse kudërmon edhe në mëngjes”, kurse kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush thotë se sot është 8 Marsi, duhet ta lëmë ditën të kalojë në festë, duke aluduar që mos të...