fbpx
Tag: АндрејЖерновски

tag: АндрејЖерновски

Qeveria ka vendosur që QTQ të “vishet” me barok

Qeveria solli vendim që Qendra Tregtare e Qytetit (QTA) të merr pamje baroku, shkruan "Telma". Vendimi për vazhdimin e ndërtimit të projektit "Shkupi 2014" në suazat e të cilit është ndryshimit i pamjes së QTQ-së, është publikuar në Gazetën zyrtare. Komuna Qendër në prill të vitit të kaluar shpalli referendum për pamjen e QTQ-së, por i njëjti ishte i pasuksesshëm sepse...

Zhernovski: Referendumi i radhës në Qendër do të jetë për Vodnon

Kryetari i Komunës Qendër, Andrej Zhernovski i ftoi banorët e Vodnos më 26 prill të dalin në referendum në vendvotimet ku votojnë për të gjitha votimet dhe të deklarohen nëse janë për ruajtjen e pamjes autentike të QTQ-së. “Vitin tjetër sërish do të ndajmë mjete buxhetore nga Komuna për organizimin e referendumit në nivel lokal. Referendumi i radhës në Qendër...

Referndum në Qendër më 26 prill për pamjen e QTQ-së

Më 26 prill, banorët e komunës Qendër do të kenë mundësi të votojnë në referendum për dukjen e Qendrës tregtare të qytetit ndërsa rezultatet e referendumit do të jetë obligativ dhe patjetër do të duhet të zbatohen- thotë kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski. Pyetja e referendumit do të jetë “Nëse jeni të bë mbahet pamja aktuale e fasadës në...

VMRO- DPMNE: Zhernovski dëshiron të jetë “kopja e artë” e Zoran Zaevit

Partia maqedonase në pushtet VMRO-DPMNE përmes një komunikate ka reaguar ndaj “bombës” së 9 nga LSDM e zbuluar nga kryetarit të komunës Qendër, Andrej Zhernovski.  “Zhernovski ka lëshuar “të njëjtat biseda të krijuara, të montuar dhe të ngjitura”, sikurse lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ëndrra më e madhe e Andrej Zhernovskit është të jetë Zoran Zaev… Zhernovski u kandidua për Kopja...