fbpx
Tag: АбуДаби

tag: АбуДаби

Zgjidhen aplikacionet më të mira në botë për celularë për vitin 2014

Në Abu Dhabi u zgjodhën 40 aplikacionet dhe përmbajtjet më të mira për celularë në organizim të World Summit Award (WSA) – Mobile Content, një nga organizimet më të mëdha në botë në sferën e teknologjive. Të gjithë fituesit mund ti gjeni në këtë link: Mobile apps that make a difference Në këtë ngjarje tre ditore (1-3 shkurt 2015)  morën pjesë delegatë nga...