This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Thu Feb 21 7:52:02 2019 / +0000 GMT

Битола: Златниот рид стана мрачна населба
И по пет години од најавата на проектот Златен рид, каде требаше да никне најлуксузниот кварт во Битола, со хациенди, згради, градинки и со други институции, таа населба со градот е поврзана само со козји патеки.

Како и зошто се потрошени 2,5 милиони евра од парите на битолчани што беа наменети за изградба на инфраструктура?

Ги прашал ли некој граѓаните?

Финансиското работење на Општината е предмет на истрага на обвинителството.

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=lUHao8zaoxY

Post date: 2015-12-24 09:30:28
Post date GMT: 2015-12-24 08:30:28
Post modified date: 2015-12-24 09:36:27
Post modified date GMT: 2015-12-24 08:36:27

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com