fbpx
Tag: знаме

tag: знаме

LSDM: Gënjeshtër janë shkrimet për ndryshimin e simboleve dhe dënimin e popujve për gjenocid

Gënjeshtër janë shkrimet e portalit “Republika” “Kurir” dhe mediat që i publikojnë për gjoja ndryshimin e flamurit dhe himnit shtetëror, për dënimin e popujve për gjenocid, për vendime gjuhësore në kundërshtim me Kushtetutën dhe sajesa të ngjashme, thuhet në njoftimin e LSDM-së. Në të thuhet se “të gjitha këto gënjeshtrat janë vetëm përpjekje tendencioze për nxitjen e padurimit nacional mes...

Stema e shtetit do të ndryshohet, për flamurin nuk është diskutuar

Pas paralajmërimeve të Qeverisë për ndryshimin e stemës shtetërore, në opinion dolën spekulime se kjo është hyrje edhe për ndryshimin e flamurit. Nga Qeveria e mohojnë këtë dhe thonë se deri më tani nuk është biseduar, por nuk zbulojnë se a ka plane të tilla për në të ardhmen. -Deri më tani nuk është diskutuar për këtë- deklaroi zëdhënësi i Qeverisë,...