fbpx
Tags Анкара

Tag: Анкара

ISIS dhe militantët ekstrem majtist dyshohen për sulmin në Ankara

  Shërbimet e inteligjencës turke deri më tani nuk i kanë identifikuar autorët e sulmit terrorist në protestën paqësore pro- kurde në Ankara, në të cilin jetën humbën 100 persona ndërsa dyfishi i tyre morën lëndime trupore. Dy shpërthimet kanë pasur cak protestën në stacionin hekurudhor në Ankara. Sipas shifrës zyrtare, bëhet fjalë për sulmin më të përgjakshëm në historinë më...