Кои се твоите права? (видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро нè потсетува на правата и одговорностите кои што секој граѓанин би требало да ги има. „Јас можам да сакам да возам со 150 на улица меѓутоа немам право да го направам тоа затоа што ја загрозувам јавната безбедност“ – вели таа.

Погледнете го видеото: