Денеска, на денот на шегата, лидерот на опозицијата, Зоран Заев, ќе ја објави петнаесеттата „бомба“.

„Бомбата“ ја најави Петре Шилегов, портпаролот на СДСМ.

Тој на својот профил на социјалната мрежа „Фејсбук“ напиша: „На денот на шегата и маските, некои маски сериозно ќе паднат #15“.