fbpx

KSHZ hodhi poshtë parashtresat e Mitko Çavkov

-

Si jo të lidhura me çështjen e zgjedhjeve, KSHZ hodhi poshtë parashtresat e zëvendës- ministrit të brendshëm Mitko Çavkov, për tre vendimet për emërimin e kryeshefave, të miratuar nga ministri Oliver Spasovski.

Tre vendimet kanë të bëjnë me emërimin e Primislav Dimovski për shef i ri i njësitit “Alfa”, emërimi i Branko Rakiq për kryeshef të njësitit për trafik rrugor dhe emërimin e Toni Angelovskit për kryeshf të njësiti në sektorin e qasjes së lirë deri në informacionet me karakter publik.

Çavkov dhe Spasovski dje kanë qenë të ftuar për takim në KSHZ, pas çka Komisioni ka vlerësuar se asnjë nga tre vendimet e Spasovskit nuk lidhet me zgjedhjet.

 

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download