fbpx
Таг: Never alone

таг: Never alone

Играта Never Alone бесплатна на Epic Games до 25 ноември

Скриншот од играта Never Alone
Играта Never Alone e бесплатна за преземање на Epic Games до 25 ноември. Стаснува збор за прекрасна платформска игра каде играте со ескимче девојче од Инупиак народот од Алјаска а во текот на целата игра ви помага и бела лисица како животно водич. Играта има убава атмосфера и движењата на ликовите се супер анимирани со сите можни варијации на...

Студентите што користат стипендии од утре ќе можат да ги продолжат истите

Министерството за образование и наука (МОН) извести дека сите корисници на правото на студентска стипендија остварено во некоја од изминатите академски години, а кои ги исполнуваат договорните услови за...