Ministria e jashtme e vendit shpreh ngushëllime për viktimat dhe të afërmit e tyre si dhe dënon sulmet kamikaz në Belgjikë ku jetën humbën dhjetëra qytetarë.

Për të gjithë informacionet lidhur me sigurinë e shtetasve maqedonas që për momentin janë në Belgjikë, nga MPJ sugjerojnë të interesuarit të drejtohen në ambasadën maqedonase në Bruksel dhe MPJ-në e R. së Maqedonisë.

Personi për kontakt: Vlado Damjanov, referent administrativo- konsular në PK Bruksel

Tel: 0032 2 7329108 и 00322 734 56 87
Tel celular: 0032 489 01 44 94

Адреса: Rue de la Loi, 38 1040 Brussels

Posta elektronike: brussels@mfa.gov.mk