fbpx
Таг: компјутерска безбедност

таг: компјутерска безбедност

Промовирана новата алатка на Метаморфозис: Е-училница за заштита на личните податоци

Корисни ресурси и за граѓаните, и за компаниите, организациите и институциите кои обработуваат лични податоци, одговори на често поставувани прашања поврзани со заштита на личните податоци во различни животни ситуации, како и проверка на различни аспекти од системот за заштита на лични податоци. Ова се само дел од работите кои ги нуди новата алатка - веб-страница, која беше промовирана денеска...

Деновите од изборите ќе се одработат, учениците подолго ќе престојуваат во училиште

Министерството за образование и наука информира дека наставата од деновите на гласање - 24 април и 8 мај, како и од 30 ноември кога беше организиран Самитот на ОБСЕ...