fbpx
Tag: стрес

tag: стрес

U rritën me krenari: Figurat publike dikur dhe tani

I shohim çdo ditë dhe sa më pak i vërejmë gjurmët e ndryshimeve që koha ka lënë në dukjen e tyre të jashtme. Kur hynë në politikë të gjithë ishin të freskët dhe thuajse pas një dekade pune, orët e gjata të punës, stresi dhe obligimet lanë gjurmë në dukjen e tyre fizike. Mirëpo, kjo nuk vlen vetëm për politikanët...