fbpx
Tags предрасуди

Tag: предрасуди

Të gjorë, indian, shiptari, maxhyp, të verdhë, gomerë…politikan apo karrocier?

Të gjorë, maxhyp, vaterpolist, shiptari, indian, të verdhë, faraonë, egjiptian...shprehjet që i thonë politikanët në audio regjistrimet që i publikon lideri i LSDM-së, Zoran Zaev janë pasqyrë të atyre që i shfrytëzojnë dhe japin përshtypje për persona përplot paragjykime dhe mos- tolerancë ndaj atij që është më ndryshe, thonë njohësit. Nikolla Gruevski: të verdhë, të gjorë; Ali baba; A është...