fbpx
Tags Marjan Cvetkovski

Tag: Marjan Cvetkovski

SHGM: Rizgjedhja e Cvetkovskit për drejtor nuk i ndihmon reformat në RTM

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë vlerëson se rizgjedhja e Marjan Cvetkovskit për drejtor të Radiotelevizionit të Maqedonisë nuk ndihmon reformimin e transmetuesit publik dhe çlirimin e tij nga kontrolli politik, thuhet në reagimin e SHGM-së. Ata thonë se "zgjedhja e Cvetkovskit është rezultat i trysnisë së fuqishme që ndaj anëtarëve të Këshillit programor kanë ushtruar VMRO-DPMNE-ja opozitare dhe BDI-ja në pushtet." "Për...

Marjan Cvetkovski rizgjidhet drejtor i RTM-së nga 13 kandidatë të paraqitur

Drejtori aktual i Radiotelevizionit të Maqedonisë (RTM), Marjan Cvetkovski, në konkurrencë të 12 kandidatëve të tjerë dje është rizgjedhur në krye të transmetuesit publik, konfirmoi për agjencinë "Meta" Smilka Janeska - Sarkanjac, kryetare e Këshillit Programor të RTM-së. Këshilli e shpalli konkursin për zgjedhje të drejtorit të ri më 26 janar, për shkak se mandati i vjetër i Cvetkovskit përfundon...