fbpx
Tag: инспекција

tag: инспекција

Nën presion të BE-së, Qeveria ndërmerr obligime serioze për mbrojtje të mjedisit jetësor

Qeveria në seancën e  parafundit të vitit të kaluar të mbajtur më 29 dhjetor, e ka shqyrtuar informatën për takimin e 16-të të Nën-komitetit për transport, mjedis jetësor, energjetikë dhe politikë rajonale, në kuadër të Komitetit për stabilizim dhe asociim midis Bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ka dhënë një sërë obligimesh me të cilat duhet konsiderueshëm ta...

Filloi rikonstruimi i Laboratorit Qendror të MMPH-së

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) ka filluar me rregullimin e pajisjes së Laboratorit Qendror të Ministrisë, e cila duhet që t’i paraprijë procesit të akreditimit. Këto ditë është publikuar shpallje për furnizime publike me vlerë prej 41.000 euro për kryerjen e punëve të rikonstruimit dhe adoptimit të hapësirë së Laboratorit Qendror në MMPH, njofton Meta.mk. Procesi i...

Në lagjet e egra pranë Vardarit: “I djegim mbeturinat për të mbijetuar!” (FOTO)

Tym i dendur ngjyrë hiri në distancë vjen nga lagja në rrëzë të Kalasë, ku jemi drejtuar bashkë me ekipin e Inspektoratit të qytetit. Është ky vendi, në të cilin gjatë këtij dimri disa herë është vejtur se diçka po digjet, e më pas erë e keqe e gomës dhe plastikës së djegur është përhapur përgjatë luginës së Vardarit....