fbpx
Tag: апарат

tag: апарат

Klinika e Fëmijëve fitoi aparat për diagnostikim të vatrave epileptike

Reparti i Neurologjisë në Klinikën e Sëmundjeve të Fëmijëve në Shkup fitoi  aparat mjekësor të sofistikuar për diagnostikim të vatrave epileptike tek fëmijët. Aparati është donacion nga “Telekomi maqedonas” dhe nga “T-mobile” dhe është i vetmi nga ky lloj në Maqedoni. Fëmijët pacientë me probleme neurologjike prej tani nuk do të duhet të udhëtojnë jashtë vendit, por diagnostikimin do të...