fbpx
Tag: село

tag: село

Veles: Dhjetë fshatra të shkëputur nga civilizimi dhe nga buxheti

Njëmijë banorë nga dhjetë fshatra të Velesit edhe në shek. XXI jetojnë të shkëputur nga civilizimi. Me vite kërkojnë që t’u asfaltohen rrugët e fushës të cilat planifikohen në buxhetet e komunës. Ato ishin të planifikuara edhe në buxhetin e sivjetëm. Në vend të 16 milion e 800 mijë denarëve për ndërtim dhe rekonstruim të rrugëve lokale dhe rrugicave pushteti...

Garë humanitare për fëmijët e SOS Fshatit të fëmijëve

Turi i dytë humanitar me biçikleta për fëmijët e Fshatit të fëmijëve, do të fillojë sot në SOS Fshatin e fëmijëve. Lupço dhe miku i tij Daniel nga Bullgaria do të kalojnë 2200 km nëpër shtatë vendet ballkanike dhe do të vozitin deri në Austri. Synimi është të tërheqin vëmendjen dhe mbështetjen e opinionit për punën e SOS fshatrave për...