fbpx
Tags гости

Tag: гости

Ohri është përplot turistë për festat e fundvitit

Të gjitha hotelet në Ohër si dhe kapacitetet më të vogla private të akomodimit janë prenotuar për festat e Vitit të Ri. Hotelierët janë të kënaqur dhe shpresojnë se ulja e qarkullimit prej 10% muajt e fundit të vitit 2016 do ta zbusin me fundjavën e festave. Në mënyrë tradicionale, krahas turistëve vendor në Ohër dhe Strugë mund të shihen...