Ministri i drejtësisë Jashari: “Monstra” dhe “Sopoti”, obligim i Janevës

Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari në një prononcim për Alsat-M, ka thënë se rasti “Monstra” dhe Sopoti për shkak të qëllimit dhe ndikimit të tyre në opinion, “sa më shpejtë duhet të qartësohen”

“Kjo me tendencë të evitohet ai mendim se janë apo nuk janë të montuara, ka apo s’ka ndikim politika në zgjidhjen e tyre dhe Prokurorja speciale është e obliguar të iniciojë procedurë dhe deri në fund të pastrojë këtë rast”, ka thënë Jashari.