Запленетото овошје и зеленчук од акцијата на Кванташки пазар донирано во болници и во училишта

По завршување на координираната акција на Кванташкиот пазар која денеска Агенцијата за управување со одземен имот и Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) ја спроведе заедно со Управата за финансиска полиција и МВР, запленетата роба од овошје и зеленчук била донирана во болници, здруженија, училишта и во затворот Идризово, соопштија од Агенцијата за управување со одземен имот. … Продолжи со читање Запленетото овошје и зеленчук од акцијата на Кванташки пазар донирано во болници и во училишта