Вторпат се отфрла барањето на Арсовска за земање кредит за нови автобуси за ЈСП

Само 14 советници од Советот на град Скопје ја поддржаа точката предложена од градоначалничката Данела Арсовска за кредитно задолжување на Градот Скопје кај домашни банки за набавка на нови еко-автобуси за ЈСП-Скопје. Пред одржувањето на седницата, скопската градоначалничка рече дека постојните автобуси се стари и дотраени и не нудат задоволително ниво на услуга за граѓаните. … Продолжи со читање Вторпат се отфрла барањето на Арсовска за земање кредит за нови автобуси за ЈСП