Владата со деветти пакет антикризни мерки тежок 662 милиони евра

Премиерот Димитар Ковачевски денеска одржа прес-конференција, на која што го презентираше деветтиот пакет антикризни мерки во вредност од 662 милиони евра, кој денеска беше усвоен на владината седница. „Овој пакет содржи 26 мерки за социјална сигурност, насочени кон таргетирана поддршка за ранливите категории на граѓани и компании како и поддршка за надминување на потешкотии во … Продолжи со читање Владата со деветти пакет антикризни мерки тежок 662 милиони евра