Сојузот на средношколци од МОН и Данела Арсовска побараа бесплатен јавен превоз во сите општини

Сојузот на средношколци на Република Северна Македонија (ССРСМ) денеска одржа прес-конференција пред зградата на Министерството за образование и наука, на која ги изрече новите реформски дејства на кои работеше изминатиов период: меѓународна соработка, бесплатен јавен превоз за сите средношколци и демократско средношколско организирање. Во однос на барањето за бесплатен јавен превоз кое треба да биде … Продолжи со читање Сојузот на средношколци од МОН и Данела Арсовска побараа бесплатен јавен превоз во сите општини