„Шарена револуција“: Зошто да прават парк за мајмуни кога си имаме златно Собрание

„Уметничка слика“ која ги прикажува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, со неговите најблиски соработници зад решетки, носеа демонстрантите на вечерашниот протест на „Шарената револуција“. Тие на овој начин ги исмејаа нарачаните слики што треба да бидат поставени во седиштето на партијата. Демонстрантите од пред #СЈО се движат кон Влада на РМ #ШаренаРеволуција #протестирам pic.twitter.com/BPWgiMhGLe — META.mk … Продолжи со читање „Шарена револуција“: Зошто да прават парк за мајмуни кога си имаме златно Собрание