Селина Ниеми, волонтерка од Финска: Сакам да останам тука за да придонесам за почиста животна средина

За 50 години отсега се надевам дека еден ден јас ќе бидам бабата од Финска што останала во Македонија и која ќе им вели на младите „Ви реков дека ќе се вратите тука“. Вака за себе вели дваесет и шестгодишната волонтерка Селина Ниеми од Финска, која веќе две и пол години престојува во Скопје преку … Продолжи со читање Селина Ниеми, волонтерка од Финска: Сакам да останам тука за да придонесам за почиста животна средина