Работната група за уставните измени почна со работа, Цаца Николовска избрана за претседател

Маргарита Цаца Николовска, поранешна судијка во Европскиот суд за човекови права во Стразбур ќе биде претседател на работната група за уставните измени. Бајрам Положани, поранешен судија во Уставниот суд и професор по уставно право, ќе биде заменик-претседател. Вака едногласно изгласале денеска членовите на работната група за уставните измени кои денеска ја имаа првата работна средба. … Продолжи со читање Работната група за уставните измени почна со работа, Цаца Николовска избрана за претседател