По кражбите и нападите на студентите, ПМФ доби чувари и улично осветлување (ВИДЕО)

Студентското собрание при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ и деканот на ПМФ, Даворин Трпевски, во вторникот, 14 ноември, ги извеестија студентите на Природно-математичкиот факултет дека објектот ќе има чувари, а вежби веќе нема да се одржуваат по 16 часот и дека ќе се зголеми безбедноста на ова место. За да го потврдат сето ова, новинарите … Продолжи со читање По кражбите и нападите на студентите, ПМФ доби чувари и улично осветлување (ВИДЕО)