„Пинг-понг“ со одговорноста за изградба на фабриката за електрични автомобили во Тетово

На фабриката за електрични автомобили „Некст.Е.Го“ во Тетово не ѝ се гледа крајот, иако камен темелникот за истата беше фрлен пред година и пол. Работите на терен се влечкаат. За ова, надлежните институции изгледа не се грижат многу – не кажуваат каде е заглавена оваа постапка, а одговорноста ја префрлуваат едни на други, додека некои … Продолжи со читање „Пинг-понг“ со одговорноста за изградба на фабриката за електрични автомобили во Тетово