Перински ја демантира Арсовска: ЕИБ потврдува дека секој чекор на Водовод и канализација е според правилата и процедурите

Разрешениот директор на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“, Златко Перински повикувајќи се на соопштение од Европската инвестициска банка (ЕИБ) ја  демантира градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, велејќи дека секој чекор на претпријатието со кое раководеше е во согласност со правилата и процедурите. Тој на својот Фејсбук профил истакна мислење од ЕИБ дека за проектот за … Продолжи со читање Перински ја демантира Арсовска: ЕИБ потврдува дека секој чекор на Водовод и канализација е според правилата и процедурите