„Лидл“ ќе гради маркети во земјава, средба на менаџментот со премиерот Заев

За новата инвестиција во Северна Македонија на трговскиот синџир „Лидл“ денеска на средба разговараа премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, со менаџментот на оваа германска компанија. Компанијата е веќе регистрирана во државава, и според Заев, оваа инвестиција ќе значи зголемување на понудата и нови вработувања. … Продолжи со читање „Лидл“ ќе гради маркети во земјава, средба на менаџментот со премиерот Заев