Александар Вулин на „црната листа“ на САД поради криминал, нелегални операции со наркотици и злоупотреби

Aмбасадата на Соединетите Американски Држави во Србија соопшти дека американското Министерство за финансии изрекло санкции против директорот на Безбедносно-информативната агенција (БИА) Александар Вулин и нагласи дека оваа акција не е насочена кон ниту една од институциите на Србија. Во соопштението се наведува дека Александар Вулин, висок функционер на Владата на Србија, бил вклучен во транснационален … Продолжи со читање Александар Вулин на „црната листа“ на САД поради криминал, нелегални операции со наркотици и злоупотреби