Завршува 25-то јубилејно издание на Скопје филм фестивал

Илустрација: Скопје филм фестивал

Со проекции на филмовите „Едно убаво утро“на режисерката Миа Хансен – Лов (20 часот) од програмата Фокус на европски филм и најновиот филм на Гаспар Ное, „Врлог“ (22 часот) од програмата Авторски филм, вечерва завршува 25-тото јубилејно издание на Скопје филм фестивал.

Проекциите се во кино-салата на Кинотека на Северна Македонија.