Владата на денешната седница донела одлука да потроши 2,82 милиони евра за купување административни простори и паркинг, како и за реновирање на просториите во седиштето на НАТО.

Во просториите ќе биде сместена Мисијата на Република Северна Македонија при НАТО.

Мисијата ќе биде сместена на 996 квадратни метри простор.