Братислава, Копенхаген и Берлин се новите дестинации до кои нискобуџетната авиокомпанија „Виз ер“ ќе лета од Скопје.

Новите летови ќе се воспостават во март следната година.

„Виз ер“ сега нуди 24 рути кон 11 земји од двата македонски аеродроми, во Скопје и во Охрид.